vineri, 12 noiembrie 2010

SNFT 12

Zi agitată ieri. La 6 eram deja la serviciu. Acasă am ajuns după 6 seara. Dat de mâncare la câini. Mers pe medicinală. Luat pe Ana de prin vecini unde se jucase vreo oră cu Raluca. Făcut duş. Uitat puţin la TV. Rapid-Steaua. Dar schimbat şi pe alte canale. Înainte să adorm îmi aduc aminte că ar fi trebuit să se fi făcut deja selecţia pentru finalistele SNFT.

Nu mai am răbdare. Pornesc calculatorul. Intru pe “Vacanţe şi Călătorii”. SNFT. Yes! La categoria “Muntele şi vraja sa” mi-au selecţionat fotografia de care spuneam acum vreo două săptămâni. Nu mă aşteptam. Speram cei drept dar nu mă aşteptam.

Hai să mă uit şi la restul categoriilor. Mai găsesc o fotografie selecţionată! Şi încă una! Şi încă una! Şi încă una!

CINCI? Frate, sunt bunicel! Am înscris zece fotografii şi jumătate din ele au ajuns în finale. Chiar sunt curios câţi concurenţi mai au un astfel de procentaj. E mai mult decât mă aşteptam. Următoarele zile se vor face jurizările finale. Sunt realist, nu am prea multe şanse ca vreuna din ele să ajungă în primele trei din categoria ei dar faptul că cinci fotografii d’ale mele au trecut de pre-jurizare mi-a depăşit orice aşteptare.

Şi acum “inculpatele”:






Ziceam la finalul postării despre Photo.net că publicarea fotografiei respective a dat o gură de oxigen egoului meu. Ei bine, această ediţie a Salonului Naţional de Fotografie Turistică a făcut ca egoul meu să explodeze!

6 comentarii:

  1. hip hip uraa!
    hip hip uraa!
    hip hip uraa!
    hip hip uraa!
    hip hip uraa!
    hip hip uraa!
    :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari Razvan! Nu-i de mirare ... ca doar ti-am spus de mult ce fotografii excelente faci!!! Bafta in continuare si sper ca una dintre fotografiile tale sa ajunga si brand pentru turismul din Romania. Eu unul, cand vreau sa le arat colegilor "Romania", ii trimit la "fotografiile lui Razvan". Leo

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc frumos prieteni :D !

    Leo, dupa discutia de ieri deabia astept sa-ti faci blog. Sa vezi atunci ce o sa-l batem la cap si pe Radu ca sa-si faca. Personal, am inceput deja. Si se pare ca usor usor o sa cedeze :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumoase pozele Razvanel!!
    La mai multe!
    Si dupa Leo, imi fac si eu blog :-))

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumim, Multumim!
    Dar, Raducule, nu ar fi mai bine sa scriem noi un contract? "dupa Leo" e un termen generic.
    Vrem sa stim la cat timp dupa Leo.
    O saptamana? O luna ? Un an? Zece? :D
    >:D<

    RăspundețiȘtergere
  6. Frate Razvan, esti super tare. Nu stiam ca esti pasionat de fotografie. Si eu care credeam ca te cunosc. :) Super poze!

    RăspundețiȘtergere