duminică, 30 ianuarie 2011

Australian Open 2011

S-a terminat Australian Open. 2011. Impresii.

Dar înainte de impresii vreau să spun că am fost plăcut impresionat de ceasul meu biologic. Cum se mobilizează dragul el să-mi facă pe plac! Cam în jumătate din cele 15 zile cât a ţinut turneul m-am trezit între ora 3 şi 4. Fresh! Fără să fie nevoie să pun vreo alarmă. Asta a însemnat că în respectivele zile, înainte de a pleca de acasă, am putut urmări în voie cel puţin 3 ore de tenis.
La serviciu am mai avut din când în când televizorul pornit însă prea mult nu am putut urmări. 5 minute ici, 5 colo...

Bun. Meciuri care mi-au plăcut:
Djokovic – Federer. A trecut ceva vreme de când am mai văzut un meci la fel de bun.
Ferrer – Nadal. Chiar dacă Nadal a fost uşor accidentat şi nu a jucat la potenţial maxim.
Schiavone – Kuznetsova. Şi nu pentru că a fost cel mai lung (4 h : 44 min) meci jucat la fete într-un turneu de Mare Şlem.

Meciuri care cred că mi-ar fi plăcut să le văd pe de-a întregul:
Djokovic – Berdych, care, în ciuda scorului, din câte am văzut, a fost echilibrat.
Wozniacki – Li. Sunt mai mult curios ce s-a întâmplat de a câştigat Li. Wozniacki jucase destul de bine atât cât am apucat să văd.
Li – Clijsters, finala fetelor, din care nu am văzut decât ultimul set.
Djokovic – Murray, finala băieţilor. Am urmărit-o până la 3-2 în ultimul set. La 2-1 m-a sunat Gabi să întrebe dacă nu ieşim o tură cu bicicletele. Cu doar o zi în urmă se înnoise şi el. Am zis că merg. În primul rând din curiozitate. Voiam să-i văd bicla. Meciul era oricum terminate. Şoseaua relativ uscată. Erau zero grade afară dar soarele te îmbia să ieşi. Şi am avut dreptate. Prea mult nu am pierdut. Până am ajuns noi în Iedera meciul se terminase deja.

Una peste alta mi-a plăcut ce am văzut în aceste două săptămâni. Rămane de văzut când mai pun şi eu în practică ce am văzut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu