luni, 13 septembrie 2010

Adio InfoPro

Am fost azi la Târgovişte. De două ori chiar. Pornesc radioul. Pe InfoPro, ca de obicei. După vreo două melodii şi după ce aud vocile prezentatorilor realizez că au avut loc ceva schimbări. Apoi aud un jingle ProFM. Hopa! Ce-i asta? Frecvenţa era neschimbată. Oare care o fi noua frecvenţă a InfoPro-ului? Apoi tot ascultând aflu că ProFM-ul s-a lărgit. Şi pentru a acoperi aproape ţara au acaparat şi frecvenţele InfoPro-ului.

InfoPro a murit. Trăiască ProFM-ul! ProFM-ul dodoloţ!

Bun. Pentru un ascultător ProFM e OK. Dar pentru un ascultător InfoPro oare cum o fi? Să vedem.

Îmi plăcea InfoPro-ul pentru că dădeau ştiri din jumătate în jumătate de oră. E drept că ştirile se mai şi repetau dacă trebuia să conduci cu orele.

InfoPro-ul avea  muzică mai pe sufletul meu. Adică mai dădeau şi melodii de acum 10-20 ani. În cele aproape două ore cât am stat azi în maşină, ascultând ProFM-ul, parcă eram în club. Inna-isme, Lady Gaga-isme, melodii de acest gen. Ce-i drept, şi melodiile astea erau bune, frumoase, cool. Spuneţi-le cum vreţi. Dar nu pot să ascult non-stop genul ăsta de muzică. Nu pot. Mai am nevoie şi de The Corrs, A-HA, Depeche Mode, U2, AC/DC, Bon Jovi, Sandra, Shakira, Sting, etc.

Prezentatorii InfoPro erau chiar haioşi. Glumeţi şi inteligenţi. Poate şi pentru că îmbătrânesc nu mai gust buzdugănismele.

Cât despre reclamele de la InfoPro, ce să spun, chiar nu erau prea multe.

Acum când “ProFM devine radioul comercial cu cea mai mare acoperire din România” conform ştirii de pe siteul ProFM la care esti redirecţionat când vrei să accesezi siteul InfoPro, nu ştiu ce să mai zic...

Hai să zic aşa: Băieţi, aveţi cam o lună să mă convingeţi. În cazul în care nu reuşiţi, schimb frecvenţa mai rapid şi cu mai puţine regrete decât atunci când Radio Contact a devenit Kiss FM.

2 comentarii:

  1. Ba, deci stirile se repetau oricum, nu numai daca trebuia sa conduci cu orele... :))
    Auzi? Da'... Radio Uniplus, mai exista?

    RăspundețiȘtergere
  2. Da frate. M-am exprimat gresit. Mea culpa.

    Si... Da. Radio Uniplus cica mai exista. Tocmai am dat un google. Se pare ca e radio doar pe net. Undele sunt demodate acum :))

    RăspundețiȘtergere