duminică, 31 iulie 2011

Plimbarea de duminică

Anul trecut discutam cu Gabi. Ne propuneam să facem odată şi odată o tură pe Ruda - Măgureni - Călineşti - Filipeşti – Moreni. Pe Ruda tot fusesem. Dar doar atât cat ne-a permis drumul. Drum forester, dar pe care, pe o porţiune, puteai intra fără probleme. Chiar şi cu un autoturism. Non 4x4.
Practic, noi nu ştiam cum vor fi cei 6-7 km rămaşi până la Măgureni, de unde începea iar şoseaua. Ei bine, azi am aflat. Împreună cu Gabi şi Sorin. Plecat pe la opt. Mers lejer. Rătăcit vreo jumătate de oră prin padure pentru a găsi drumul corect. La câte drumuleţe noi create (pentru defrişări bineînţeles) nici nu era de mirare. Dar cu dramul de semnal + conexiunea de date + Google Maps de pe Android, în cele din urmă, am reuşit să ne orientăm. Oricum toată acea orbecăială a meritat.
De ajuns am ajuns acasă pe la zece şi jumătate. 39 km în două ore şi ceva. Destul de slabă media având în vedere că doar vreo 10 km nu au fost făcuţi pe asfalt. Ca impresii: drumul prin pădure a fost superb, superb, superb. Cu siguranţă vom repeta figura şi altă dată. Probabil tot într-un weekend.


Traseu de bicicleta 1134426 - powered by Bikemap 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu