miercuri, 28 septembrie 2011

F64

Ziceam ieri că luni am fost prin Bucureşti. Trezit pe la cinci şi jumătate. Plecat la şase. Ajuns în Berceni pe la opt fără un sfert. Plătit pentru repararea aparatului de apă distilată, asistat la o ultimă probă, încărcat aparatul în maşină. Apoi, plecat spre Moreni. Cum treceam oricum prin zona Pieţei Unirii am făcut un mic ocol până la F64. Să-mi iau FT3-ul.
Urcând scările mă uit la ceas. Să nu fie prea devreme. Ştiam că deschid la 9. Era 9:02. E bine. Intru. Înăuntru doi băieţi, fiecare de la măsuţa lui, mă salută. Mă duc la unul din ei, îi spun ce doresc. Camera, plus un card de memorie şi un mic trepied. Le găseşte repede. Completează comanda. Între timp îmi şi actualizează datele. Îmi spune că pot să mă mai plimb prin magazin pentru că în 2-3 minute un coleg va aduce din magazie produsele comandate. Nu trec cele 3 minute şi acestea îi sunt aduse. Deschide pachetul, completează datele pe garanţie, mă întreabă dacă vreau să-mi pornească aparatul ca să-mi arate cum funcţionează, îi spun că nu-i nevoie pentru că mă descurc. Ne ducem la casierie. Plătesc, iau factura, îi mulţumesc şi ies. Coborând pe scări mă uit iar la ceas. 9:12. Bravos!!!
Ştiam că sunt expeditivi băieţii. Am mai comandat de la ei pe net şi niciodată nu m-au dezamăgit. A doua zi primeam coletul. De aproape trei ani însă nu mai cumpărasem nimic. Mă bucur că au rămas aceiaşi profesionişti. 
Luni am facut un mic ocol. Un mic şi foarte scurt ocol. Mulţumesc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu