miercuri, 29 iunie 2011

Dealurile muscelene

Am fost duminică în excursie. La "moşia" de la Malu' şi pe la mânăstirile de pe lângă Câmpulung. Corbii de Piatră, Negru Vodă şi Nămăieşti. Aproape că uitasem cât de frumoase sunt dealurile muscelene. Exagerez puţin. Avem destule dealuri frumoase şi pe aici dar drumul ăsta m-a făcut să-mi doresc să fac măcar câteva bucăţi din el şi pe bicicletă. Ar fi interesant un Malu cu Flori – Câmpulung – Curtea de Argeş. Şi retur. Ori de la Curtea de Argeş urcat pe Transfăgărăşan? N-ar fi frumos? Cum să nu ...

2 comentarii:

  1. Cunosc pe cineva care a facut cu bicicleta traseul Moreni-Turnu Severin-Timisoara-Sibiu-Transfagarasanu-Curtea de Arges-Moreni cu o semicursiera daia de pe vremea lu nea nicu dar... trebuie sa ai picioare nu gluma si povestea ca a facut febra musculara la maini cat a mers cu frana pusa pe transfagarasan, a avut la el cort si toate cele .

    RăspundețiȘtergere
  2. Cristi, tocmai am schitat pe Bikemap traseul de care pomeneam. Malu cu Flori - Transfagarasan. 157 km. Cu difrente de nivel de 3770 m. O sa-l fac intr-o buna zi. Merita facut.

    RăspundețiȘtergere